C&T technics exclusief agent van EPSI

C&T technics exclusief agent van EPSI.Epsi 

Wij zijn verheugd en trots te kunnen meedelen dat wij het exclusieve dealerschap hebben kunnen verwerven voor Nederland en België van EPSI USA.

Na een korte onderhandelingsperiode hebben Tom Parham, vice-president van EPSI en Henk Broeksteeg van C&T technics op 7 februari de contracten ondertekend. EPSI is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van maskerings-middelen en tapes voor de coating- en anodiseerindustrie.

EPSI heeft haar hoofdkantoor in Michigan USA en diverse productiefaciliteiten voor maskeringsmiddelen en diverse soorten tapes in Amerika en China. De Europese poot van EPSI is gevestigd in Osnabrück (Dl) waar tevens alle producten op voorraad zijn en binnen 24 uur per UPS op elk gewenst adres in de Benelux geleverd kunnen worden.

Het agentschap van EPSI is voor C&T technics een ideale aanvulling van haar reeds bestaande leveringsprogramma van voorbehandelingsprocessen en ontlakkingsdiensten aan de lak- en coating industrie. Naast maskeringsmiddelen en tapes bestaat het leverings-programma van EPSI tevens uit een uitgebreid assortiment van ophanghaken en –haakjes waardoor het leveringsprogramma van C&T technics een complete service biedt voor de lak- en coatingindustrie. Hiermee benadrukken wij opnieuw ons motto: “Wij verstaan de kunst van continuïteit”