Bakkerij gereedschap

broodkoppels voor ontlakkenDe meeste bakplaten broodbussen en koppels zijn tegenwoordig voorzien van een speciale coating om het “lossen” van de broden en bakproducten te vergemakkelijken. Deze coatings zijn doorgaan gebaseerd op teflon- en siliconenachtige polymeren en zijn aan slijtage onderhevig. Wanneer de coating te ver versleten is moet deze worden vervangen en moet het restant van de oude coating worden verwijderd. Dit wordt bij ons chemisch zowel als thermisch uitgevoerd zonder gevaar voor aantasting van het basismateriaal. Tevens kunnen wij het hercoaten van de ontlakte producten verzorgen. Een one-shop service dus!

koppel

 

 

 

 

 

 

Ook kunnen platen en koppels uit zgn “blauwstaal” zonder coating, die tijdens het bakproces worden ingevet met plantaardige olie, bij ons vakkundig worden gereinigd.

 

 

 Technologie reinigen.

Met de technologie van het thermisch- en chemisch ontlakken kan ook bakkerijgereedschap thermisch en chemisch worden gereinigd. Zo kunnen ook ovenkarren, schommels, onderdelen van deegmachines e.d. zorgvuldig en veilig gereinigd worden. 

Misschien heeft u nog een ander reinigingsprobleem dat wellicht met behulp van onze reinigingstechniek kan worden opgelost. Neem contact met ons op en gezamenlijk vinden wij een oplossing. Telefoon 0413-331083 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.