Technologie reinigen

Met de technologie van het thermisch- en chemisch ontlakken kan ook thermisch en chemisch worden gereinigd. Op deze manier kunnen wij ook zeer grote objecten reinigen; de maximale afmetingen voor het thermisch reinigen zijn: l x b x h = 6500 x 3000 x 2500 mm. en chemisch kunnen producten tot 7,00 m lengte gereinigd worden. De temperatuur bij het thermisch reinigen kan op 1°C nauwkeurig worden geregeld en indien gewenst kan een grafische weergave van het temperatuurverloop in de oven worden verstrekt, alsmede van de objekttemperatuur.

Naast het thermisch en chemisch reinigen hebben wij ook de mogelijk om producten te ontroesten, te ontkalken en te passiveren. Verder kunnen wij producten glasparelen en hebben we de mogelijkheid om te stralen met RVS straalmiddel in onze straalautomaat.

 Misschien heeft u nog een ander reinigingsprobleem dat wellicht met behulp van onze reinigingstechniek kan worden opgelost. Neem contact met ons op en gezamenlijk vinden wij een oplossing. Telefoon 0413-331083 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..